keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Terveisiä Hukanhaudan kylläkyllä-ryhmältä!

Kirjoittaminen tänne blogiin on vähän jäänyt meidän Hukanhaudan kylläkyllä-puoliskolta. Nöyrimmät pahoitteluni siitä!
Kuten aijemmin Heli onkin kertonut, meidän ryhmämme on viimeinkin jaettu kahtia. Toista ohjaa Eddie rantakylän auditoriolla ja toista Tuire Hukanhaudan entisellä puukoululla.

Emme ole suinkaan lopettaneet harjoittelua mekään! :D Joka keskiviikko neljän aikoihin kokoonnumme eväinemme ja plareinemme tuonne vanhaan puurakennukseen. :)
Olemme käyneet näytelmän jo pariin otteeseen läpi ja kokonaisuus on alkanut hahmottua jo hyvin.
Alunperin hyytävän kauhunäytelmän tekemisestä on tullutkin Tuiren sanojen mukaisesti "salonkikelpoinen kauhukomedia". Ja sehän passaa! Tuskin itsekkään pysymme harjoituksissa pystyssä naurusta hykertelemättä. Sydäntä riipivästä kauhunäytelmästämme on tullut niin suloisen koominen ettemme tohdi luopua tästä hauskuudesta, vaan katsojatkin pääsevät maistelemaan näytelmän raakaa huvittavuutta.
Koska tapahtumapaikka on juhlat suuressa kartanossa, olemme suunnitelleet itse tapahtuman taakse erilaisia liikeratoja, mitä taka-alan näyttelijät eli juhlavieraat toteuttavat päätapahtuman takana. Yhdistelmä on mielenkiintoinen, eikä sitä voi oikein selvästi selvittää muuta kuin näkemällä ;) Mutta nämä harjoittelemamme "tanssiliikkeet" taka-alalla lisäävät näytelmän mystisyyttä ja estetiikkaa. Musiikki tulee olemaan myös hyvin tärkeä osa näytelmäämme.

Mutta ZAUU! Ensikerralla enemmän <3:Henna

Ei kommentteja: